Masina de spalat vase Bosch SPS4EMI24E Review si

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de oferte de Home Deals doar la eMAG!

Bosch SPS4EMI24E este o masina de spalat vase moderna care se integreaza cu succes si in spatii mai restranse datorita latimii de doar 45 cm. Daca este o optiune buna si pentru nevoile voastre ramane sa descoperiti indata unde va vom prezenta toate informatiile necesare.

Masina de spalat vase Bosch SPS4EMI24E ofera o capacitate de incarcare de 10 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica C, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, inregistrand aproximativ 59 kWh la 100 de spalari.

Fiindca este un model independent, panoul de control se afla amplasat pe exteriorul usii. Acesta ofera o interfata simpla si intuitiva, astfel ca setarile dorite sunt foarte usor de realizat. Aici regasim si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, iar agentul de clatire asigura o clatire optima.

Interiorul include niste cosuri flexibile unde pot fi adaugate vase de diferite dimensiuni. Rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu si pentru articole mai mari. De asemenea, nu lipsesc cosul pentru tacamuri si suportul pentru pahare.

Dimensiunile masinii sunt de 84.5 cm inaltime, 45 cm latime si 60 cm adancime, avand o greutate de 41.6 kg.

Bosch SPS4EMI24E Programe si Functii Speciale

Masina are la baza 6 programe de spalare si anume:

  1. Intensiv – este recomandat pentru articole cu gard ridicat de murdarie si rezistente, caci temperatura de spalare este de 70 de grade Celsius alaturi de o presiune ridicata.
  2. Auto – este cel mai flexibil program fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura apei variaza intre 45-65 de grade Celsius.
  3. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru articole cu grad moderat de murdarie, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius.
  4. Mod silentios – asigura un mod de operare silentios, gratie presiunii reduse, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius.
  5. Express – este potrivit pentru spalari zilnice, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius, programul durand 60 de minute.
  6. Curatare masina – asigura igienizarea optima a interiorului masinii, fara a aduaga vase inauntru.

De asemenea, dispune si de o serie de functii utile:

  • Efficient Dry – presupune deschiderea usii masinii in mod automat in timpul fazei de uscare.
  • Zona intensiva – se activeaza la incarcarea mixta cu vase foarte murdare si usor murdare.
  • Speed Perfect+ – implica reducerea duratei programului de spalare cu 15-75%.
  • Wi-fi – puteti conecta telefonul mobil la masina pentru a o controla si verifica mai usor.
  • Programare intarziata – puteti amana ora de incepere a spalarii cu pana la 24 de ore.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Bosch SPS4EMI24E este o varianta foarte buna de masina de spalat vase dotata cu functii moderne care poate asigura o buna curatare vaselor. Cumparatorii sunt multumiti de ea si declara ca isi face treaba excelent. Este foarte bine organizata, spala eficient si presupune un mod de operare silentios. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Opinii pe scurt: Bosch SPS4EMI24E

9.9

Pret

9.8/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficienta energetica

10.0/10

Functii

9.9/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Bine organizata
  • Control de pe telefon
  • Functii moderne
  • Eficienta energetica

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *