Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV4EVX02E Review si Pareri pertinente

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de oferte de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

Masina de spalat vase Bosch SMV4EVX02E este o varianta incorporabila care se remarca prin performanta si eficienta energetica constituind o alegere inspirata pentru toti cei care cauta o solutie practica si economica pentru curatarea si ingrijirea vaselor. In continuare, va vom prezenta principalele caracterstici si functii ale masinii explicand de ce este potrivita pentru familii numeroase sau gospodarii care pun accent pe flexibilitate si consum redus.

Oferind o capacitate generoasa de 14 seturi, masina Bosch SMV4EVX02E este excelenta pentru familii mari sau cei care prefera sa adune mai multe vase inainte de a porni un ciclu de spalare. Caivtatea interioara este proiectata pentr ua maximiza spatiul si ofera o flexibilitate foarte buna gratie cosurilor reglabile si bine organizate.

Un avantaj se refera la cosul de tacamuri care asigura o organizare eficienta a ustensilelor mici, prevenind zgarierea altor vase si optimizand curatarea acestora. Mai mult decat atat, cosul superior este ajustabil pe inaltime, o caracteristica foarte utila pentru adaptarea la diverse tipuri de vase sau tigai voluminoase.

De asemenea, de mentionat este si sistemul Rackmatic triplu care permite ajustarea pe inaltime a raftului superior cu pana la 5 cm. Acesta ajustare se poate realiza chiar si atunci cand raftul este plin, oferind versatilitate buna pentru a adauga vase in compartimentul inferior. Este o solutie inteligenta pentru utilizarae eficienta a spatiului indiferent de dimensiunea vaselor.

Bosch SMV4EVX02E face parte din clasa de eficienta energetica C, avand un consum de doar 75 kWh la 100 de spalari, oferind un bun echilibru intre performanta si eficienta.

Dimensiunile masinii sunt de 81.5 cm inaltime, 59.8 cm latime si 55 cm adancime, avand o greutate de 35 de kg.

Bosch SMV4EVX02E Programe si Functii Speciale

Masina integreaza 6 programe de spalare bine optimizate si anume:

  1. Auto 45-65 – este un program controlat in totalitate de senzori, temperatura de spalare variind intre 45 si 65 de grade Celsius, in functie de cantitatea de vase adaugata si gradul de murdarie.
  2. Eco – este ce mai economic program si este potrivit pentru articole cu grad moderat de murdarie. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius.
  3. Silentios – este un program silentios datorita presiunii reduse a apei, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius.
  4. Express 65 – poate fi folosit pentru spalri de zi cu zi, temperatura apei fiind de 65 de grade Celsius, avand o durata de o ora.
  5. Intensiv – este un program intensiv potrivit pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius, alaturi de o presiune ridicata.
  6. Favourite – permite salvarea programului cel mai des folosit impreuna cu functia aferenta.

In ceea ce priveste functiile suplimentare, masina dispune de:

  • Efficient Dry – presupune deschiderea automata a usii masinii in timpul fazei de uscare.
  • Incarcare la jumatate – implica incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.
  • Speed Perfect + – reduce durata programului de spalare cu 15-75%.
  • Info Light – implica proiectarea unui fascicul de lumina pe podea care va va informa daca masina spala sau a terminat spalarea.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri 

Bosch SMV4EVX02E este o masina de spalat vase performanta ce asigura o buna curatare si lustruire vaselor. Cumparatorii s-au declarat foarte multumiti de ea si modul in care aceasta isi face treaba confirmand ca este un aparat de calitate. Nu au ce sa ii reproseze, motiv pentru care o recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

Recenzii pe scurt: Bosch SMV4EVX02E

9.9

Pret

9.7/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficienta energetica

10.0/10

Functii

10.0/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Capacitate generoasa
  • Functii moderne
  • Info Light
  • Eficienta energetica

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *